Kerkim me pagese

  • Sherbimi i menaxhimit te kerkimit me pagese

Sot eshte mjaft e rendesishme qe faqja juaj e interneti te listohet ne motorret e kerkimit. Kuptohet qe listimi i faqes pa pagese eshte menyra me e mire dhe ne per kete bejme cdo gje te mundur si nga ana tekinike dhe nga logjike e ndertimit te aplikacioneve web. Ne raste qe sherbimet qe ofrohen kane konkurence me kompani te tjera eshte e nevojshme te promovohen neper listimit me pagese.