INTERNET MARKEITING

Web Analytics

Ne ndertim

Kerkim me pagese

  • Objektivat Marketing SEO


Përveç nëse një firmë është e dukshme në Google dhe makina tjera të mëdha e kërkimit, ditët e saj mund të jenë të numëruara. Klientët me brez të çojë dhe e-commerce faqet e internetit të mbështetet në ne për të përmirësuar renditjen për terma kërkimi përkatëse me qëllim për të rritur trafikun dhe kapur një pjesë më të madhe të çon në Internet.

  • Qasja SEO tonë


Programet SEO janë shumë komplekse dhe gjithnjë në ndryshim. Metodologjia jonë është projektuar për të thyer në copa të aktiviteteve të menaxhueshme dhe e kuptueshme, në mënyrë që klientët e lehtë mund të shihni se çfarë janë duke u bërë aktivitete dhe pse ato janë të rëndësishme. Procesin tonë të riorganizon punës, duke siguruar se të gjithë faktorët SEO janë dhënë vëmendje të plotë - duke dhënë vlerë të lartë për klientët.

  • Pse Drejt Veriut:, lexim dhe shkrim Aritmetike


Leximi: Ekipi ynë veteran e mban gishtin e tij në pulsin e industrisë zhvillimeve SEO, duke siguruar që programet tona të punësojë praktikat më të mira të nevojshme për sukses.

Shkrimi: Kur vjen puna për të prodhuar me cilësi të lartë, përmbajtja e optimizuar mirë, shkrimtarët tanë të qëndrojë i pakalueshëm. Më shumë se kurrë, të shkruarit krijues web është e domosdoshme për ndërtimin Lidhje organike dhe sociale media syndication.

Arithmetic: analytics tona dhe të raportimit janë të disiplinuar, të detajuar dhe të plotë, duke bërë të mundur që ne të përmirësojmë vazhdimisht programin tuaj - dhe rezultatet tuaja. Ne e duam crunching numrat SEO, sepse kjo është ajo që na lejon të merrni krijuese me strategjinë tonë.

Marketim ne rrjetet sociale

Krijimi i faqeve te personalizuar ne fb,

youtube channel

Twitter profile

shperndarje te informacionit me RSS

Kerkim me pagese

  • Sherbimi i menaxhimit te kerkimit me pagese

Sot eshte mjaft e rendesishme qe faqja juaj e interneti te listohet ne motorret e kerkimit. Kuptohet qe listimi i faqes pa pagese eshte menyra me e mire dhe ne per kete bejme cdo gje te mundur si nga ana tekinike dhe nga logjike e ndertimit te aplikacioneve web. Ne raste qe sherbimet qe ofrohen kane konkurence me kompani te tjera eshte e nevojshme te promovohen neper listimit me pagese.


Menaxhimin e-mail marketing nga fillimi deri në fund.

  • Objektivat Email Marketing

Qëllimet për fushatat e marketingut email ndryshojnë nga njeratjetra, nga reklamimi i markës, shperndarja e lajmeve kompani deri tek ofertat promocionale dhe të çojë brez. Në çdo rast, email marketing u ofron firmave një mundësi të vlefshme për të arritur klientët dhe perspektivat me informacione të dobishme dhe vepruese.

  • Qasja jonë për Email Menaxhim Marketing

Ne bashkepunim me kompanite me profesionale te mail marketing, ne jemi të pajisur me talentin dhe aftësitë për të menaxhuar fushata nga fillimi në fund: strategji, dizajn template,  HTML coding, copywriting, optimizim, menaxhimin e listës, syndication, ndjekje dhe raportim.

  • Kemi mesuar nga eksperieca

Nga pervoja e deri tanishme kemi mesuar qe te perdorem teknikat dhe menyrat me te pershtashme qe mesazhet tuaja te mos shkojne ne spam. Si rezultat i tentativave dhe perpjekjeve te deritanishme kemi arritur dergesa te sukseshme per dhjetra kompani me qindra dergesa me mijera adresa.