Ne ndërtojmë e-commerce sites për të shitur, jo vetëm per tu duken mirë.

Krijimi i vesiteve jo vetem te bukur por edhe funksional eshte nje nga objektivat e mia. Shitjet online jane nje eksperiece e re per tregun shqiptare. Besueshmeria dhe konfidecialiteti i te dhenave eshte mjaft e rendeshme sidomos ne kete moment kur klientet po fillojne blerjet online ne faqe shqiptare. Per kete kam pare si te arsyeshme qe i gjithe procesi i pageses te kalohet direkt ne paypal duke shmangur cdo ruajtje perdorim apo aksesim te kartes se kreidit nga dyqani.

Procesi i blerjes se nje te mire apo sherbimi online nga nje dyqan i krijuar nga faqeinterneti.net perbehet nga dy pjese:

  1. perzgjedhja e produktit ne site
  2. pagesa ne paypal

ne perdorim Virtuemart si komponet per te realizuar dyqnanin i cili ofron te gjitha sherbimet e mundshme.

Platforma e preferuar dhe qe un sugjeroj eshte joomla-virtuemart, por sipas kerkesa mund te punohet edhe platforma te tjera apo te krijuar posacerisht.