FAQE INTERNETI

Ne ndërtojmë e-commerce sites për të shitur, jo vetëm per tu duken mirë.

Krijimi i vesiteve jo vetem te bukur por edhe funksional eshte nje nga objektivat e mia. Shitjet online jane nje eksperiece e re per tregun shqiptare. Besueshmeria dhe konfidecialiteti i te dhenave eshte mjaft e rendeshme sidomos ne kete moment kur klientet po fillojne blerjet online ne faqe shqiptare. Per kete kam pare si te arsyeshme qe i gjithe procesi i pageses te kalohet direkt ne paypal duke shmangur cdo ruajtje perdorim apo aksesim te kartes se kreidit nga dyqani.

Procesi i blerjes se nje te mire apo sherbimi online nga nje dyqan i krijuar nga faqeinterneti.net perbehet nga dy pjese:

  1. perzgjedhja e produktit ne site
  2. pagesa ne paypal

ne perdorim Virtuemart si komponet per te realizuar dyqnanin i cili ofron te gjitha sherbimet e mundshme.

Platforma e preferuar dhe qe un sugjeroj eshte joomla-virtuemart, por sipas kerkesa mund te punohet edhe platforma te tjera apo te krijuar posacerisht.

Sot nuk mjafton vetem nje faqe intereneti duhet qe kjo faqe te jete e organizuar mire qe google ta lexoje permbajtjen,

Duhet qe faqja te jete e prezantueshme ne te gjitha llojet e paisjeve si pc, ipad, telefon etj. Ne kete e bejme te mundur duke perdorur tekonlogjine me moderne

  • html 5

  • css3

  • jquery

  • php 5

  • mysql

CMS qe prefreohet te perdoret eshte joomla, per me teper vizitoni joomla.org

Web Design

Krijimi dhe jo kopjimi eshte nje nga arsyet pse duhet te zgjidhni bashkepunimin me faqeinterneti.net.

Procedura e krijimit te nje faqe per biznesin tuaj kalon ne keto hapa:

* Nerpermjet nje takim balle per balle merren informacione ne lidhje kerkesat tuaja. Gjate kesaj "interviste" mbahen shenime sipas formularit "Aplikim per faqe" te cilin mund ta shkarkoni ketu

* Krijohet nje desigin koncept i cili prezantohet ne forme e nje imazhi.

* Pasi miratimit fillon procesi i ndertimit te faqes

Platforma e preferuar per te punuar eshte JOOMLA

  • Pse joomla

Joomla është një nga  CMS (Content Management System) me te avacuara te botes. Me miliona e faqeve kane besuar Joomla, software është përdorur nga individët, bizneset e vogla dhe të mesme, si dhe organizata të mëdha në mbarë botën të lehtë të krijojë dhe të ndërtojë një shumëllojshmëri e faqeve dhe web-enabled aplikimet.

  • joomla-n e ka besuar

ebay orange ikea Mc Donalds

Joomla is one of the world’ s most popular open source CMS (content management system). With millions of websites running on Joomla, the software is used by individuals, small & medium-sized businesses, and large organizations worldwide to easily create & build a variety of websites & web-enabled applications.

Per me teper joomla