Krijim i logos dhe sherbim i krijimit te identitetit te kompanive

  • Logo te bukura dhe domethenese

Krijimi i Logos se nje kompanie eshte pjesa me e veshtire e marketingut. Shprehja e nje kompani me nje design grafik te permasave te vogla dhe te thjeshtezura eshte mjaft e rendesishme.

  • Tekonologjia

Krijimi i logos eshte nje proces teknik mjaft delikat. punimi i logos ne faqeinterneti.net realizohet ne menyre vektoriale me programet ilustrator dhe firefox nga adobe.

punimet qe faqeinterneti.net merr persiper jane:

1. Logo

2. Broshura

3. Kartvizita

4. Standartet e Brand-it