BRAND

Krijim i logos dhe sherbim i krijimit te identitetit te kompanive

  • Logo te bukura dhe domethenese

Krijimi i Logos se nje kompanie eshte pjesa me e veshtire e marketingut. Shprehja e nje kompani me nje design grafik te permasave te vogla dhe te thjeshtezura eshte mjaft e rendesishme.

  • Tekonologjia

Krijimi i logos eshte nje proces teknik mjaft delikat. punimi i logos ne faqeinterneti.net realizohet ne menyre vektoriale me programet ilustrator dhe firefox nga adobe.

punimet qe faqeinterneti.net merr persiper jane:

1. Logo

2. Broshura

3. Kartvizita

4. Standartet e Brand-it

FaqeInterneti.Net merr persiper krijimin e:

Reklama– Print dhe online
Collateral – Brochures, annual reports, communications
Direct Mail– B2B, B2C, and NPO
Identet– Complete brand identity systems
Prezantimi– Materiale prezantuese ppt, broshura

Programet me te cilat punojme jane fireworks, photoshop, ilustrator

Sipas paketave per te cilat aplikohet marrim persiper krijimin e adresave personale te email-it per antaret e kompanise suaj.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.