Blog

iPhone Screenshot 1
iPhone Screenshot 1

 

Sa vine dhe shtohen numri i aplikacioneve kemi shikuar me se fundi aplikacionin qeveritar te krijuar nga Ministria e Punëve të Brendshme,

e-Albania

iTune - https://itunes.apple.com/app/id968458206

Google Play - https://play.google.com/store/apps/details?id=al.ealbania.app

Permes llogarise suaj mund te merrni informacion per:

 

 • Automjetet e mia
 • Kundravajtjet rrugore
 • Pikët e drejtuesit të mjetit
 • Taksat e automjeteve
 • Njohja e diplomave dhe certifikatave të lëshuara nga institucionet e huaja të arsimit të lartë
 • Notat e provimeve të maturës
 • Faturat e energjisë elektrike (mund te paguhet online)
 • Faturat e Ujësjellës Kanalizime Tiranë, UKT (mund te paguhet online), etj


 

 

Komisariati Dixhital.

iTune - https://itunes.apple.com/us/app/komisariati-dixhital/id999101920?ls=1&mt=8

Google Play - https://play.google.com/store/apps/details?id=komisariati.dixhital.al 

 

 

 

mp popup jquery


Eshte nje modul falas mjaft i thjeshte per tu perdorur. Ka vetem tre parametra te konfigurueshem. Jquery eshte konfiguruar ne " no conflict mode " per te siguraur nje funksononim te mire per cdo lloj perdorimi.
 1. URL - linku i faqes qe do shfaqet ne popup
 2. Width - Gjeresia e faeqs
 3. Height -Lartesia e faqes

mp popup jquerymp popup jquery

Kliko ketu per Demo
DemoDownload mp popup jquery

10 cms me te mira sipas webdesignerdepot.com


Nje bloget me te rendesishme ne komunitetin e designerve dhe faqeve te internetit ka bere nje renditje te CMS me te mira qe ekzistojne sot ne internet. Nder to spikasin wordpress, joomla dhe drupal.

Per me te per shikoni tabelen e meposhtme